Светът в момента е футбол и ето как изглежда финалният ни

...
Светът в момента е футбол и ето как изглежда финалният ни
Коментари Харесай

Ние мрем за вас, а вие не ни щете!

Светът сега е футбол и ето по какъв начин наподобява финалният ни взлом към Шенгенската зона преди решителното съвещание на Съвета на ЕС на 8-9 декември: България се хвърля за дузпа в наказателното поле. Там основният съдия Нидерландия, подпомагана от позиционираните настрана скептици Австрия и Швеция, би трябвало да се смили и да ни даде финален късмет пред шенгенската врата.

Вътрешният министър Иван Демерджиев и правосъдният Крум Зарков, които ще вземат участие в инфарктното съвещание, разкриха съвсем по едно и също време каква е заключителната тактика, определена от страната. " Положихме изключителни старания да залавяме мигрантите, които по някакъв метод са съумели да преодолеят отбраната на границата. Спираме такива на територията на страната и, за жалост, наши чиновници заплащат с живота си за това. Вярваме, че тези старания на България ще бъдат видени от страните членки и ще бъдат оценени по достолепие, когато се повдигне въпросът за присъединението на България, Румъния и Хърватия към Шенгенското пространство ", сподели на 28 ноември служебният министър Демерджиев.

Рано сутринта на другия ден служебният министър Крум Зарков заяви в ефира на Българска национална телевизия:  " Имаме последно затруднение – позицията на Нидерландия. Вярвам, че Нидерландия ще застане на вярната позиция, тъй като няма на практика причини да се опълчи. Предприехме един насрещен и почтен метод, поставяйки всичко на масата и показвайки какво се прави. Всички произшествия на границата, в това число и трагични, би трябвало да са сигнал за европейските ни сътрудници, в това число и за Нидерландия, че България дава жертви за тяхната сигурност и че влизането в Шенген усъвършенства сигурността, а не противоположното ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР